Družba NRG je zgradila prvi CNG (stisnjen zemeljski plin-metan) polnilnici v Ljubljani in Mariboru za komprimiranje zemeljskega plina, kot pogonskega goriva za vozila. Uporabniki so mestni avtobusi, vozila za odvoz odpadkov, tovorna vozila, v uporabi pa je tudi vedno več osebnih vozil za lastno rabo.

Plasson

Podjetje Plasson je ponudnik spojnih materialov za distribucijo vode in plina, transport industrijskih tekočin in odpadne vode ter telekomunikacije.

ESDERS

ESDERS aktivno razvija in dobavlja merilsko in programsko opremo ter nudi sistemske rešitve v industriji plina, vode in odpadnih vod.

AVK

Podjetje AVK je industrijski proizvajalec vodovodne in plinovodne opreme za distribucijo zemeljskega plina, ventilov ter opreme za varstvo pred požari.

RMA

Mednarodno vodilno podjetje RMA proizvaja komponente za plin, narejene iz visokokakovostnih materialov ter z naprednimi tehnologijami.

Peštan

Podjetje Peštan je vodilno podjetje na Balkanu v proizvodnji in distribuciji vodovodnih cevi in produktov, zasnovanih na sistemskih polimernih rešitvah.

GMT

Podjetje GMT GmbH v svoji paleti izdelkov ponuja plinovodno opremo za merjenje tlaka in regulacijo plinskih napeljav v internih, komercialnih in javnih službah.

Metrix

METRIX je proizvajalec električnih števcev in stikalnih naprav, osnovanih na napredni tehnološki proizvodnji daljinskega merjenja in razvidnega grafičnega prikazovanja podatkov.

Tartarini

Podjetje Tartarini je italijanski proizvajalec kakovostnih ventilov za regulacijo tlaka zemeljskega plina.

Denso

DENSO je nemški proizvajalec najkakovostnejših produktov tesnilnih tehnologij.

STÄDLER & BECK

Podjetje Städtler & Beck nudi široko paleto plinovodnih izdelkov ter storitve vzdrževanja cevi, testiranja in tesnjenja.